10 dingen om te eten voor glanzend en gezond haar

Als mijn kapsel niet goed zit, zit mijn dag niet goed ;-)

Serieus, mijn dag staat of valt écht met mijn haar.

Ik heb graag dat het goed zit, maar vooral dat het mooi glanst en gezond uitziet.

In mijn zoektocht naar de ideale verzorgingsproducten kan ik de ‘toppers’ op één hand, eigenlijk op één vinger tellen. Vaak geven vrouwen ook extreem veel geld uit aan verzorgingsproducten, die helaas niet altijd even goed helpen.

Veel goedkoper én handiger zijn deze 10 tips rond voeding voor glanzend en gezond haar op de site van Flair.

Klik hieronder op de link om te weten met welk beautyfood je je haar gezond en glanzend mooi krijgt.

Eet deze 10 dingen voor glanzend haar | Flair

Deze producten leveren essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren, dus dit is al een goede basis.

Nu we het over aminozuren hebben: heb je naast futloos haar ook last van zwakke nagels, een trage vetverbranding en/of overmatig rimpels? Dan is de kans bijzonder groot dat jouw lichaam een tekort aan de 20 aminozuren heeft.

Dit artikel legt je uit wat aminozuren zijn, waarom ze echte “anti-aging” voedingsstoffen zijn en hoe je ze snel, veilig en 100% natuurlijk weer kan aanvullen. Bijvoorbeeld met het product Beauty Essentials


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren