Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 dingen om te eten voor glanzend en gezond haar

Als mijn kapsel niet goed zit, zit mijn dag niet goed ;-)

Serieus, mijn dag staat of valt écht met mijn haar.

Ik heb graag dat het goed zit, maar vooral dat het mooi glanst en gezond uitziet.

In mijn zoektocht naar de ideale verzorgingsproducten kan ik de ‘toppers’ op één hand, eigenlijk op één vinger tellen. Vaak geven vrouwen ook extreem veel geld uit aan verzorgingsproducten, die helaas niet altijd even goed helpen.

Veel goedkoper én handiger zijn deze 10 tips rond voeding voor glanzend en gezond haar op de site van Flair.

Klik hieronder op de link om te weten met welk beautyfood je je haar gezond en glanzend mooi krijgt.

Eet deze 10 dingen voor glanzend haar | Flair

Deze producten leveren essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren, dus dit is al een goede basis.

Nu we het over aminozuren hebben: heb je naast futloos haar ook last van zwakke nagels, een trage vetverbranding en/of overmatig rimpels? Dan is de kans bijzonder groot dat jouw lichaam een tekort aan de 20 aminozuren heeft.

Dit artikel legt je uit wat aminozuren zijn, waarom ze echte “anti-aging” voedingsstoffen zijn en hoe je ze snel, veilig en 100% natuurlijk weer kan aanvullen. Bijvoorbeeld met het product Beauty Essentials

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy