skip to Main Content

10 echte “anti-aging” voedingsmiddelen

We kunnen het verouderingsproces niet stoppen. Niets of niemand kan dat, ook al beweren sommige producenten  dat hun producten het wel kunnen…

Wat je wel in de hand hebt, is de manier waarop jouw lichaam veroudert. Als je er zo goed mogelijk wil blijven uitzien, is gezonde voeding heel belangrijk.

In dit artikel ontdek je 10 voedingsmiddelen die een heel positieve invloed hebben op jouw lichaam en het verouderingsproces (en een gemakkelijk receptje voor een “anti-aging salade)

Voeding is een eerste stap om het verouderingsproces te vertragen.

Zorgen dat jouw lichaam voldoende “bouwstenen” heeft om een strakke huid, sterk haar en nagels te produceren, is een tweede stap.

Deze bouwstenen zijn aminozuren en door eenzijdige voeding, diëten of een verminderde opname van voedingsstoffen door ons lichaam komt het meer en meer voor dat vrouwen tekorten aan aminozuren hebben.

Daarom is het belangrijk om aminozuren regelmatig eens aan te vullen, bijvoorbeeld met Beauty Essentials. Dit product levert alle 20 aminozuren en is daarmee bij mijn weten het enige product dat 100% natuurlijk is en tegelijk alle aminozuren levert.

Als je interesse hebt om het verouderingsproces te vertragen, raad ik je aan om er voor te zorgen dat jouw lichaam altijd over voldoende aminozuren beschikt. Klik hier als je Beauty Essentials in huis wil halen

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

close

Geef me 5 dagen... en ik leer je hoe je een zachte, egale huid krijgt

De meeste vrouwen beseffen niet dat onze huid grotendeels van binnenuit wordt opgebouwd, en minder door wat we er aan de buitenkant op smeren. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.