Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 echte “anti-aging” voedingsmiddelen

We kunnen het verouderingsproces niet stoppen. Niets of niemand kan dat, ook al beweren sommige producenten  dat hun producten het wel kunnen…

Wat je wel in de hand hebt, is de manier waarop jouw lichaam veroudert. Als je er zo goed mogelijk wil blijven uitzien, is gezonde voeding heel belangrijk.

In dit artikel ontdek je 10 voedingsmiddelen die een heel positieve invloed hebben op jouw lichaam en het verouderingsproces (en een gemakkelijk receptje voor een “anti-aging salade)

Voeding is een eerste stap om het verouderingsproces te vertragen.

Zorgen dat jouw lichaam voldoende “bouwstenen” heeft om een strakke huid, sterk haar en nagels te produceren, is een tweede stap.

Deze bouwstenen zijn aminozuren en door eenzijdige voeding, diëten of een verminderde opname van voedingsstoffen door ons lichaam komt het meer en meer voor dat vrouwen tekorten aan aminozuren hebben.

Daarom is het belangrijk om aminozuren regelmatig eens aan te vullen, bijvoorbeeld met Beauty Essentials. Dit product levert alle 20 aminozuren en is daarmee bij mijn weten het enige product dat 100% natuurlijk is en tegelijk alle aminozuren levert.

Als je interesse hebt om het verouderingsproces te vertragen, raad ik je aan om er voor te zorgen dat jouw lichaam altijd over voldoende aminozuren beschikt. Klik hier als je Beauty Essentials in huis wil halen

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie