shop

account

zoeken

10 echte “anti-aging” voedingsmiddelen

We kunnen het verouderingsproces niet stoppen. Niets of niemand kan dat, ook al beweren sommige producenten  dat hun producten het wel kunnen…

Wat je wel in de hand hebt, is de manier waarop jouw lichaam veroudert. Als je er zo goed mogelijk wil blijven uitzien, is gezonde voeding heel belangrijk.

In dit artikel ontdek je 10 voedingsmiddelen die een heel positieve invloed hebben op jouw lichaam en het verouderingsproces (en een gemakkelijk receptje voor een “anti-aging salade)

Voeding is een eerste stap om het verouderingsproces te vertragen.

Zorgen dat jouw lichaam voldoende “bouwstenen” heeft om een strakke huid, sterk haar en nagels te produceren, is een tweede stap.

Deze bouwstenen zijn aminozuren en door eenzijdige voeding, diëten of een verminderde opname van voedingsstoffen door ons lichaam komt het meer en meer voor dat vrouwen tekorten aan aminozuren hebben.

Daarom is het belangrijk om aminozuren regelmatig eens aan te vullen, bijvoorbeeld met Beauty Essentials. Dit product levert alle 20 aminozuren en is daarmee bij mijn weten het enige product dat 100% natuurlijk is en tegelijk alle aminozuren levert.

Als je interesse hebt om het verouderingsproces te vertragen, raad ik je aan om er voor te zorgen dat jouw lichaam altijd over voldoende aminozuren beschikt. Klik hier als je Beauty Essentials in huis wil halen

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag