Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 gezonde tussendoortjes

Ik denk dat ik niet alleen ben als ik zeg dat ik het moeilijk vind om naast gezond te eten ook nog eens gezond te snacken…

Daarom ben ik op zoek gegaan naar wat leuke tips over gezonde tussendoortjes. Want hier ga ik vaak de mist in – ik eet wel gezond, ik krijg tussendoor honger (of ‘s avonds in de zetel) … en grijp dan naar iets ongezonds, wat de rest natuurlijk teniet doet.

Klik hier als jij ook wat tips wil hierover: Gezonde tussendoortjes – 10 tips voor goede snacks en hapjes

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy