Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 heerlijke recepten met avocado

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over dit geweldige product, de avocado:

‘Waarom avocado goed is voor je huid’.

Hierin kan je lezen waarom een avocado je helpt in de strijd tegen huidveroudering én liet ik je al kennismaken met een heerlijk receptje.

Avocado’s zitten boordevol goede voedingsstoffen, dankzij hun veelzijdigheid bieden ze ook eindeloos veel variatie in de keuken.

Laat je inspireren door 10 heerlijke én vindingrijke recepten! Klik hier verder voor de recepten op Elle.beVooral de pasta lijkt me verrukkelijk!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy