10 heerlijke recepten met avocado

Een tijdje geleden schreef ik al een artikel over dit geweldige product, de avocado:

‘Waarom avocado goed is voor je huid’.

Hierin kan je lezen waarom een avocado je helpt in de strijd tegen huidveroudering én liet ik je al kennismaken met een heerlijk receptje.

Avocado’s zitten boordevol goede voedingsstoffen, dankzij hun veelzijdigheid bieden ze ook eindeloos veel variatie in de keuken.

Laat je inspireren door 10 heerlijke én vindingrijke recepten! Klik hier verder voor de recepten op Elle.beVooral de pasta lijkt me verrukkelijk!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?