Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 manieren om je sjaal eens anders te dragen

De sjaal is voor mij een onmisbaar modeaccessoire. Zeker in de koude wintermaanden kun je er dankzij een sjaal warm en hip bijlopen.

Het kan je simpele outfit net dat beetje extra pit geven. En dat heel easy-peasy. Libelle laat zien hoe veelzijdig een sjaal eigenlijk is!

Want je sjaal gewoon rond je hals dragen is ‘so 1999’!

Klik hier verder om het artikel te lezen én een leuke instructievideo te bekijken.

Bekijk ook deze video: 25 manieren om een sjaal te knopen.

En als je nu helemaal (zoals mij) gebeten bent door de sjaal-knoop-microbe – kan ik je deze 2 boeken aanraden van Uitgeverij Lannoo – beide aan 19,99 euro.

haar en sjaals in de knoop

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy