10 manieren om je sjaal eens anders te dragen

De sjaal is voor mij een onmisbaar modeaccessoire. Zeker in de koude wintermaanden kun je er dankzij een sjaal warm en hip bijlopen.

Het kan je simpele outfit net dat beetje extra pit geven. En dat heel easy-peasy. Libelle laat zien hoe veelzijdig een sjaal eigenlijk is!

Want je sjaal gewoon rond je hals dragen is ‘so 1999’!

Klik hier verder om het artikel te lezen én een leuke instructievideo te bekijken.

Bekijk ook deze video: 25 manieren om een sjaal te knopen.

En als je nu helemaal (zoals mij) gebeten bent door de sjaal-knoop-microbe – kan ik je deze 2 boeken aanraden van Uitgeverij Lannoo – beide aan 19,99 euro.

haar en sjaals in de knoop

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?