10 redenen om vanaf vandaag meer te bewegen

Dat bewegen gezond is, zou iedereen ondertussen toch moeten weten… en toch beweegt lang niet iedereen voldoende.

Guilty – ik ook niet!

Alhoewel ik 3x per week anderhalf uurtje in de fitness doorbreng heb ik het gevoel dat ik te weinig beweeg, grotendeels door mijn zittende job hobby, ik spendeer het grootste deel van mijn dag met het werken aan mijn ‘mooi verouderen’ website, het zoeken naar nieuwe informatie, het up-to-date blijven, emails beantwoorden, …

Allemaal heel leuk, écht, ik doe dit heel graag, maar ik beweeg er wel weinig door. En dan verdwijnt die 3x per week fitness een beetje in het niets, ik moet écht iets zoeken dat ik dagelijks kan doen, of toch iets waardoor ik per dag wat meer beweging nodig heb.

Maar… zoals bij zovelen ontbreekt me de motivatie om eraan te beginnen.

Misschien dat de volgende tien redenen er wel voor zorgen dat ik meer ga bewegen?

10 redenen om meer te bewegen – gezondheidsnet.nl

En jij misschien samen met mij?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?