Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 redenen om vanaf vandaag meer te bewegen

Dat bewegen gezond is, zou iedereen ondertussen toch moeten weten… en toch beweegt lang niet iedereen voldoende.

Guilty – ik ook niet!

Alhoewel ik 3x per week anderhalf uurtje in de fitness doorbreng heb ik het gevoel dat ik te weinig beweeg, grotendeels door mijn zittende job hobby, ik spendeer het grootste deel van mijn dag met het werken aan mijn ‘mooi verouderen’ website, het zoeken naar nieuwe informatie, het up-to-date blijven, emails beantwoorden, …

Allemaal heel leuk, écht, ik doe dit heel graag, maar ik beweeg er wel weinig door. En dan verdwijnt die 3x per week fitness een beetje in het niets, ik moet écht iets zoeken dat ik dagelijks kan doen, of toch iets waardoor ik per dag wat meer beweging nodig heb.

Maar… zoals bij zovelen ontbreekt me de motivatie om eraan te beginnen.

Misschien dat de volgende tien redenen er wel voor zorgen dat ik meer ga bewegen?

10 redenen om meer te bewegen – gezondheidsnet.nl

En jij misschien samen met mij?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy