skip to Main Content

10 tips om het zomeruur makkelijk te overleven

In de nacht van zaterdag 28 maart op zondag 29 maart moeten we de klok verzetten, en dat betekent helaas dat we één uur minder lang kunnen slapen maar… wel langer licht, langer zon, avondjes op het terras die in zicht komen enz.

Een uur minder lang slapen is voor vele mensen geen lachertje – en zeker met kleine kinderen in huis die er zich totaal niets van aantrekken!

Gelukkig help ik jou dit jaar om je heel goed voor te bereiden!

Klik hier verder naar Flair.be voor 10 tips om het zomeruur te overleven.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend