10 tips voor een meer relaxed leven

Alhoewel het vakantie is heb ik het gevoel dat ik de laatste tijd precies meer gejaagd leef dan anders.

Mijn man gaf me gisteren nog de opmerking ‘Wat loop je hier nu rond als een kip zonder kop, doe eens even rustig!’.

Ok, tijd voor de rem erop ;-)

Een veel voorkomend probleem als ik met vriendinnen praat – dat gejaagd leven, altijd maar door willen, altijd maar alles snel willen doen.

Ik vond op Libelle.nl 10 tips voor een meer relaxed leven. Ik denk dat ik er 8 ofzo morgen al inlas ;-)

Klik hier verder naar ’10 dingen die je leven relaxter maken’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?