skip to Main Content

10 tips voor een meer relaxed leven

Alhoewel het vakantie is heb ik het gevoel dat ik de laatste tijd precies meer gejaagd leef dan anders.

Mijn man gaf me gisteren nog de opmerking ‘Wat loop je hier nu rond als een kip zonder kop, doe eens even rustig!’.

Ok, tijd voor de rem erop ;-)

Een veel voorkomend probleem als ik met vriendinnen praat – dat gejaagd leven, altijd maar door willen, altijd maar alles snel willen doen.

Ik vond op Libelle.nl 10 tips voor een meer relaxed leven. Ik denk dat ik er 8 ofzo morgen al inlas ;-)

Klik hier verder naar ’10 dingen die je leven relaxter maken’.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x