skip to Main Content

10 tips voor een meer relaxed leven

Alhoewel het vakantie is heb ik het gevoel dat ik de laatste tijd precies meer gejaagd leef dan anders.

Mijn man gaf me gisteren nog de opmerking ‘Wat loop je hier nu rond als een kip zonder kop, doe eens even rustig!’.

Ok, tijd voor de rem erop ;-)

Een veel voorkomend probleem als ik met vriendinnen praat – dat gejaagd leven, altijd maar door willen, altijd maar alles snel willen doen.

Ik vond op Libelle.nl 10 tips voor een meer relaxed leven. Ik denk dat ik er 8 ofzo morgen al inlas ;-)

Klik hier verder naar ’10 dingen die je leven relaxter maken’.

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend