Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

10 tips voor meer zelfvertrouwen

Zo af en toe – eigenlijk moet ik zeggen: in elke nieuwe beginsituatie ontbreekt het me wel aan zelfvertrouwen.

Echt, ik ben zo een muurbloempje dat altijd even moet acclimatiseren vooraleer ik ergens voor durf gaan. De laatste tijd gaat het me steeds makkelijker af en dat heb ik volledig te danken aan de handige tips op Rubriek.nl/gezondheid – Meer zelfvertrouwen met deze 10 tips.

Zou jij ook graag wat meer zelfvertrouwen hebben en wil je jezelf verbeteren? Ga zeker met deze tips aan de slag.

zelfvertrouwen quote

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy