1000 kcal verbruiken met deze thuis workout

Let erop – dit is géén gemakkelijke workout!

Doe wat je kan, als je fysiek niet in staat bent om deze workout in één keer te doen, doe het dan ook niet, forceer jezelf niet.

Doe elke set oefeningen 3x met telkens 1 minuut pauze tussenin.

Veel fitness-oefeningen hebben Engelse benamingen. Daarom heb ik bij elke oefening een video gezocht – zo zie je hoe je elke oefening juist moet doen, want dat is toch wel belangrijk om kwetsures te voorkomen.

Vergeet je opwarming niet: 10 Minute Jog/Sprint Intervals (jog 1 min, sprint 1 min, repeat)

100 Jumping Jacks

100 Mountain Climbers

100 Crunches

50 Squats

50 Burpees

5 Minutes of Jumping Rope

5 Minutes of High Knees

Cool Down: 10 Minute Jog/Walk Intervals (jog 1 min, walk 1 min, repeat)

Heb je zin om een challenge aan te gaan? FitGirlCode heeft een 30 dagen full body challenge voor je :-) Klik hier verder om mee te doen!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?