Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

1000 kcal verbruiken met deze thuis workout

Let erop – dit is géén gemakkelijke workout!

Doe wat je kan, als je fysiek niet in staat bent om deze workout in één keer te doen, doe het dan ook niet, forceer jezelf niet.

Doe elke set oefeningen 3x met telkens 1 minuut pauze tussenin.

Veel fitness-oefeningen hebben Engelse benamingen. Daarom heb ik bij elke oefening een video gezocht – zo zie je hoe je elke oefening juist moet doen, want dat is toch wel belangrijk om kwetsures te voorkomen.

Vergeet je opwarming niet: 10 Minute Jog/Sprint Intervals (jog 1 min, sprint 1 min, repeat)

100 Jumping Jacks

100 Mountain Climbers

100 Crunches

50 Squats

50 Burpees

5 Minutes of Jumping Rope

5 Minutes of High Knees

Cool Down: 10 Minute Jog/Walk Intervals (jog 1 min, walk 1 min, repeat)

Heb je zin om een challenge aan te gaan? FitGirlCode heeft een 30 dagen full body challenge voor je :-) Klik hier verder om mee te doen!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy