Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

20 tips voor meer energie

Het begin van de herfst is meestal de periode waarin je energiepeil wat daalt. Lees hiervoor het artikel dat ik vanmorgen schreef even na ‘Heb jij vaak last van een herfst- of najaarsdip?’

Er zijn in ons leven (ook in een ander seizoen) vaak van die momenten dat je wat meer energie kan gebruiken. En liefst zo snel mogelijk. De tips in volgend artikel kunnen je op weg helpen.

‘Meer energie? 20 tips’ – Rubriek.nl

Ik neem iedere dag een hoogwaardig voedingssupplement in om de aminozuren in mijn lichaam aan te vullen én zo mijn energiepeil op scherp te houden.

Als je wil weten waarom (het tekort aan) aminozuren belangrijk is als je je steeds moe en futloos voelt, raad ik je aan om volgend artikel te lezen: Aminozuren. Klik hier!

Deze aminozuren zorgen alvast voor meer energie:

1. Asparagine(zuur)

2. Glutaminezuur

3. Proline

4. Cysteïne

5. Isoleucine

6. Lysine

7. Tryptofaan

Geen last van dipjes maar wel een fit en energiek gevoel!

Ik neem dit iedere dag in – het helpt écht! Klik hier!

Heb jij nog andere tips om je energiepeil te boosten?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy