3 heerlijke, gezonde snackrecepten

Bron foto & artikel: FitGirlCode & Style Today

Vorige week las ik op FitGirlCode voor het eerst over het fenomeen ‘clean eating’.

Dit betekent niet dat je fruit en groenten extra goed moet wassen, maar dat je voedsel eet in zijn meest natuurlijk vorm.

Zeg ja tegen voedsel waar niet aan gesleuteld is, maar dat rechtstreeks van de boom of uit de grond komt. Probeer zoveel mogelijk uit de buurt te blijven van dingen die uit een plastic zakje of de snoepautomaat komen.

Dat betekent gelukkig niet dat je een hele dag als een konijn op wortels en selderijstengels moet knagen.

Met een beetje creativiteit kun je gezonde ingrediënten heel eenvoudig gebruiken om de lekkerste snacks mee te maken.

Klik verder naar het artikel ‘Gezonde snackrecepten’ voor een aantal recepten om je een beetje op weg te helpen. Zo maak je eenvoudig een gezond alternatief voor jouw ‘guilty pleasures’.

Op het menu staan een raw cheesecake, chocolade-avocadokoekjes en limoen-pistachekoekjes… smullen maar :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?