Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

3 heerlijke, gezonde snackrecepten

Bron foto & artikel: FitGirlCode & Style Today

Vorige week las ik op FitGirlCode voor het eerst over het fenomeen ‘clean eating’.

Dit betekent niet dat je fruit en groenten extra goed moet wassen, maar dat je voedsel eet in zijn meest natuurlijk vorm.

Zeg ja tegen voedsel waar niet aan gesleuteld is, maar dat rechtstreeks van de boom of uit de grond komt. Probeer zoveel mogelijk uit de buurt te blijven van dingen die uit een plastic zakje of de snoepautomaat komen.

Dat betekent gelukkig niet dat je een hele dag als een konijn op wortels en selderijstengels moet knagen.

Met een beetje creativiteit kun je gezonde ingrediënten heel eenvoudig gebruiken om de lekkerste snacks mee te maken.

Klik verder naar het artikel ‘Gezonde snackrecepten’ voor een aantal recepten om je een beetje op weg te helpen. Zo maak je eenvoudig een gezond alternatief voor jouw ‘guilty pleasures’.

Op het menu staan een raw cheesecake, chocolade-avocadokoekjes en limoen-pistachekoekjes… smullen maar :-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy