Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

3 mindfulness-oefeningen voor tijdens de overgang

De overgang is voor vele vrouwen een onzekere periode.

Niet alleen krijg je te maken met lichamelijke veranderingen, maar ook kunnen hormonale schommelingen depressie en onzekerheid veroorzaken.

Ik vond een aantal tips van Marisa Garau – oprichtster van Growing Mindfulness – waarmee je grip op de emotionele impact van de overgang kan houden.

Klik hier verder naar het artikel met volgende 3 mindfulness-oefeningen:

1. Zet je adem in tegen opvliegers
2. Zet je lichaam in tegen concentratieverlies
3. Zet waardering in tegen onzekerheid

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy