3 mindfulness-oefeningen voor tijdens de overgang

De overgang is voor vele vrouwen een onzekere periode.

Niet alleen krijg je te maken met lichamelijke veranderingen, maar ook kunnen hormonale schommelingen depressie en onzekerheid veroorzaken.

Ik vond een aantal tips van Marisa Garau – oprichtster van Growing Mindfulness – waarmee je grip op de emotionele impact van de overgang kan houden.

Klik hier verder naar het artikel met volgende 3 mindfulness-oefeningen:

1. Zet je adem in tegen opvliegers
2. Zet je lichaam in tegen concentratieverlies
3. Zet waardering in tegen onzekerheid

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?