3 tips om je oogcrème net iets anders te gebruiken

Als er één ding is dat ik je echt kan aanraden om extra te gebruiken in je dagelijkse verzorging, dan is het je oogcrème.

Waarom?

De huid rond je ogen is veel dunner – en dus ook veel gevoeliger – dan de rest van je gelaat.

Een oogcrème helpt je huid rond je ogen op de juiste manier te verzorgen en zorgt ervoor dat je er fris en wakker uit ziet :-)

Vandaag deel ik 3 andere manieren om je oogcrème te gebruiken.

Herken je het volgende?

Je hebt maar weinig nodig van je oogcrème om deze rond de huid van je ogen aan te brengen. Je hebt dus al snel te veel crème op je huid aangebracht.

Veeg deze dan zachtjes uit tussen je wenkbrauwen. De extra werkstoffen in de crème geven je fronsrimpel extra verzorging vervagen die onbewust boosmakende ’11’ tussen je ogen.

Vorige zomer schreef ik over ‘fronsrimpeltjes’ en hoe deze te behandelen al onderstaand artikel:

‘Heb jij last van fronsrimpeltjes?’

Veel vrouwen mailen me hoe ze de lijntjes boven hun lippen kunnen verzachten. Het klinkt misschien gek, maar ja, dat kan je ook met je oogcrème doen :-)

Net omdat de huid hier ook extra gevoelig is voor ‘ veroudering’ en fijne lijntjes is je oogcrème hier ook ideaal voor.

Dit gaat natuurlijk geen wonderen verrichten, maar het helpt wel.

Eerder dit jaar schreef ik nog een paar extra tips in dit artikel:

‘Zo voorkom/verminder je rimpels op je bovenlip.’

En alsof het nog niet gekker kon, heb je al eens oogcrème geprobeerd om je nagelriemen te verzorgen? Een klein beetje op je nagelriemen doet wonderen, een gemakkelijke manier om je nagels in een handomdraai te verzorgen.

Meer over de verzorging van je nagels én je nagelriemen kan je in volgend artikel – dat ik eerder deze week schreef – lezen:

‘8 tips voor mooie handen en nagels.’

Groetjes,

Amy x


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy