Content voor Ingelogde Gebruikers

3 tips om je oogcrème net iets anders te gebruiken

Als er één ding is dat ik je echt kan aanraden om extra te gebruiken in je dagelijkse verzorging, dan is het je oogcrème.

Waarom?

De huid rond je ogen is veel dunner – en dus ook veel gevoeliger – dan de rest van je gelaat.

Een oogcrème helpt je huid rond je ogen op de juiste manier te verzorgen en zorgt ervoor dat je er fris en wakker uit ziet :-)

Vandaag deel ik 3 andere manieren om je oogcrème te gebruiken.

Herken je het volgende?

Je hebt maar weinig nodig van je oogcrème om deze rond de huid van je ogen aan te brengen. Je hebt dus al snel te veel crème op je huid aangebracht.

Veeg deze dan zachtjes uit tussen je wenkbrauwen. De extra werkstoffen in de crème geven je fronsrimpel extra verzorging vervagen die onbewust boosmakende ’11’ tussen je ogen.

Vorige zomer schreef ik over ‘fronsrimpeltjes’ en hoe deze te behandelen al onderstaand artikel:

‘Heb jij last van fronsrimpeltjes?’

Veel vrouwen mailen me hoe ze de lijntjes boven hun lippen kunnen verzachten. Het klinkt misschien gek, maar ja, dat kan je ook met je oogcrème doen :-)

Net omdat de huid hier ook extra gevoelig is voor ‘ veroudering’ en fijne lijntjes is je oogcrème hier ook ideaal voor.

Dit gaat natuurlijk geen wonderen verrichten, maar het helpt wel.

Eerder dit jaar schreef ik nog een paar extra tips in dit artikel:

‘Zo voorkom/verminder je rimpels op je bovenlip.’

En alsof het nog niet gekker kon, heb je al eens oogcrème geprobeerd om je nagelriemen te verzorgen? Een klein beetje op je nagelriemen doet wonderen, een gemakkelijke manier om je nagels in een handomdraai te verzorgen.

Meer over de verzorging van je nagels én je nagelriemen kan je in volgend artikel – dat ik eerder deze week schreef – lezen:

‘8 tips voor mooie handen en nagels.’

Groetjes,

Amy x

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.