skip to Main Content

4 nageltrends voor deze winter!

Deze winter zien we niet alleen nieuwe trends voorbijkomen in de modewereld, maar er zijn ook weer een paar nieuwe trends voor onze nagels.

En dan hebben we het niet alleen over de fantastisch mooie kleurtjes maar het is nu vooral de vorm die echt anders gaat worden.

Klik hier verder voor dé top 4 nageltrends qua vorm!

Via deze link kom je terecht bij een artikel dat ik eerder al schreef over ‘het vijlen en polijsten van je nagels’ – hoe je dat nu best wel én niet doet!

Ook dit artikel ‘How To – Zo lak jij je nagels perfect’ is een toppertje met tips :-)

En als je écht veel belang hecht aan mooie nagels is het misschien wel eens de moeite om een detox voor je nagels te doen?

TIP!

Voor extra versteviging van je nagels kan je een speciale lak gebruiken (die alle merken wel verkopen) zodat je nagels niet of minder snel breken breken.

Wil je dat je nagellak lang blijft zitten? Kies dan voor een degelijke base coat, die mag niet ontbreken onder je kleurtje voor het wat extra te geven. Voor je gelaat gebruik je toch ook een primer als je wil dat je make-up langer mooi blijft?

Veel succes met de tips!

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend