4 sjaals – oneindig veel manieren om ze te dragen!

Een tweetal maandjes geleden schreef ik een paar leuke blogs over het dragen van de sjaal.

Hoe kan je een sjaal op een alternatieve/andere manier dragen? Hoe kan je je minpuntjes camoufleren met een sjaal? Hoe kan je zelf een sjaal breien? … Deze vragen werden allemaal beantwoord.

Scroll verder naar beneden voor de links naar deze artikels ;-)

En toch hadden jullie nog vragen over sjaals, jullie wilden nog meer weten, nog meer kunnen…

Daarom vandaag een paar alternatieve manieren voor volgende 4 sjaals:

1. De grote vierkante sjaal

2. De kleine vierkante sjaal

3. De langwerpige rechthoekige sjaal

4. de coll-sjaal/ronde sjaal

Bekijk ook zeker onderstaande how-to kaartjes:

sjaal anders 1

sjaal anders 2

sjaal anders 3

Ik ga alvast de riem en de handtas uitproberen ;-)

De vorige artikels gemist? Klik dan snel verder:

– 10 manieren om je sjaal eens anders te dragen

– Camoufleren met je sjaal

– DIY – een sjaal breien

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?