5 + 10 tips voor een frissere adem

Juist schreef ik al een artikeltje over koffie drinken – of het gezond of ongezond is laat ik aan jou over, maar vervelend aan koffie drinken vind ik wel de slechte adem die je ervan krijgt.

Geen idee of ik dat heb ;-) maar als ik bij iemand aan tafel zit die veel koffie drinkt vind ik dat soms vervelend.

Een slechte adem krijg je helaas ook van tal van andere zaken – daarom vandaag wat tips voor een frisse adem.

Klik hier verder naar het artikel ‘Vijf tips voor een frissere adem’ op fiftytoo.be.

Ook de dames van sochicken.nl helpen jullie verder met ‘Hoe verhelp je een slechte adem – 10 tips’.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?