skip to Main Content

5 beautytips om de zomer stralend én fris door te komen

Warme en tropische temperaturen staan synoniem voor luchtige jurkjes, veel genieten op terrasjes en een traditioneel bezoekje aan het strand!

Mààr soms vergeten we dat transpiratie en kleverig zand hier ook wel synoniem voor staan.

Vandaag deel ik een aantal (iet-of-wat alternatieve) tips met je om de zomer stralend en fris door te komen.

Draag altijd babypoeder in je handtas!

Zelfs nu mijn kinderen bijna 5 en 6 zijn en hun billetjes allang niet meer van babypoeder moeten voorzien worden, heb ik nog altijd een busje thuis in de badkamer staan. Waarom?

Niets vervelender dan zand dat aan je benen en voeten blijft kleven. Strooi als je naar het strand (of de speeltuin) gaat dus snel wat babypoeder over je armen en benen, het vocht op je huid wordt zo heel snel geabsorbeerd en zo veeg je het zand heel gemakkelijk weg.

Gebruik deodorant niet alleen onder je oksels, maar ook ook in je nek.

Je haar föhnen bij 30°C is niet bepaald een pleziertje, maar sommige vrouwen (zoals ikzelf) moeten hun haar iedere dag stylen… echt, mijn haar lijkt op dat van een vogelverschrikker als ik opsta ’s morgens ;-)

Spray wat deodorant in je nek en je zal veel minder last hebben van dat benauwde, warme gevoel tijdens het föhnen.

Droogshampoo kan ook wonderen doen!

Zweterige nachten kunnen erg vervelend zijn, zeker voor je kapsel. Spray daarom ’s avonds wat droogshampoo in je haar zodat olie en transpiratievocht meteen geabsorbeerd worden en jij met een fantastisch kapsel de dag kan starten.


Banner 4 stoffen


After sun in ijsblokjes :-)

Ben je na een dagje op de fiets, aan het zwembad of dat leuke terrasje wat plekjes vergeten in te smeren en zie je er nu als een rode kreeft uit?

Vries dan wat after sun of aloe vera gel in met behulp van een ijsblokjesvorm. Je krijgt een instant verkoelend én verzorgend effect.

Benen scheren en zon = geen goede combinatie!

Een gevoelige en geïrriteerde huid na het scheren en een zonmomentje? Laat dan wat zakjes kamillethee afkoelen en leg deze op de geïrriteerde stukken huid. Zijn de rode vlekjes te groot? Maak de zakjes dan open en gebruik de hele inhoud.

 

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend