skip to Main Content

5 beautytips om de zomer stralend én fris door te komen

Warme en tropische temperaturen staan synoniem voor luchtige jurkjes, veel genieten op terrasjes en een traditioneel bezoekje aan het strand!

Mààr soms vergeten we dat transpiratie en kleverig zand hier ook wel synoniem voor staan.

Vandaag deel ik een aantal (iet-of-wat alternatieve) tips met je om de zomer stralend en fris door te komen.

Draag altijd babypoeder in je handtas!

Zelfs nu mijn kinderen bijna 5 en 6 zijn en hun billetjes allang niet meer van babypoeder moeten voorzien worden, heb ik nog altijd een busje thuis in de badkamer staan. Waarom?

Niets vervelender dan zand dat aan je benen en voeten blijft kleven. Strooi als je naar het strand (of de speeltuin) gaat dus snel wat babypoeder over je armen en benen, het vocht op je huid wordt zo heel snel geabsorbeerd en zo veeg je het zand heel gemakkelijk weg.

Gebruik deodorant niet alleen onder je oksels, maar ook ook in je nek.

Je haar föhnen bij 30°C is niet bepaald een pleziertje, maar sommige vrouwen (zoals ikzelf) moeten hun haar iedere dag stylen… echt, mijn haar lijkt op dat van een vogelverschrikker als ik opsta ’s morgens ;-)

Spray wat deodorant in je nek en je zal veel minder last hebben van dat benauwde, warme gevoel tijdens het föhnen.

Droogshampoo kan ook wonderen doen!

Zweterige nachten kunnen erg vervelend zijn, zeker voor je kapsel. Spray daarom ’s avonds wat droogshampoo in je haar zodat olie en transpiratievocht meteen geabsorbeerd worden en jij met een fantastisch kapsel de dag kan starten.


Banner 4 stoffen


After sun in ijsblokjes :-)

Ben je na een dagje op de fiets, aan het zwembad of dat leuke terrasje wat plekjes vergeten in te smeren en zie je er nu als een rode kreeft uit?

Vries dan wat after sun of aloe vera gel in met behulp van een ijsblokjesvorm. Je krijgt een instant verkoelend én verzorgend effect.

Benen scheren en zon = geen goede combinatie!

Een gevoelige en geïrriteerde huid na het scheren en een zonmomentje? Laat dan wat zakjes kamillethee afkoelen en leg deze op de geïrriteerde stukken huid. Zijn de rode vlekjes te groot? Maak de zakjes dan open en gebruik de hele inhoud.

 

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x