skip to Main Content

5 haarkleurtips voor een jonger uiterlijk

Wist je dat je eigen originele haarkleur heel vaak de kleur is die het beste bij je huidteint past en er niet kunstmatig uitziet?

Maar met ouder worden komen er glinsterende haren kijken, krijgt onze haarkleur een grauwere schijn.

Sommige vrouwen vinden dit mooi, anderen niet. Voor deze dames bestaan er gelukkig allerlei soorten, merken en kleuren haarverf.

Hierdoor kan je je haarkleur verrijken, of het grijs verdoezelen. Maar let op: Verkeerde haarkleurkeuzes maken je ouder.

Klik op deze link om 5 haarkleurtips te lezen waardoor je er (iets langer) jonger blijft uitzien :-)

Deze 4 "onbekende" stoffen zijn belangrijk voor de stevigheid en elasticiteit van onze huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend