skip to Main Content

5 handige gebruikstips met een oude sok

Ik vraag me soms af of ik de enige ben die last heeft van een wasmachine die af en toe een sok opeet?

Ik heb hier thuis een doosje bij mijn wasmachine liggen met 7 verschillende sokken.

(in de hoop dat de andere sokken er op de een of andere magische manier ooit terug uitkomen)

Maar vanmorgen vond ik een leuk artikel om deze 7 sokken wel nog hun dienst te laten bewijzen. Nieuwsgierig?

Klik hier verder voor 5 handigheidjes met een oude sok.

PS: Wil jij net zoals mij het sokkenmysterie voor eens en voor altijd oplossen?

Klik dan hier verder voor 5 tips.

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x