5 make-up fouten die je ouder laten lijken

‘Oei, wat zie jij er moe uit!’ of ‘Niet zo goed geslapen?’

… zijn natuurlijk geen leuke dingen om te horen. Het liefst ga je stralend door het leven en wil je geen vermoeid uiterlijk dat ervoor zorgt dat je er jaren ouder uitziet.

Neem je toch echt genoeg slaap? Dan is je make-up wellicht de boosdoener.

In volgend artikel kan je 5 make-up fouten lezen die ervoor zorgen dat je er ouder én vermoeider uitziet.

Door deze make-up foutjes lijk je ouder – Margriet.nl

PS: Zie je er vaker vermoeid uit? Of heb je geen energie? Dan heb je waarschijnlijk een tekort aan aminozuren!

Ik neem iedere dag een hoogwaardig voedingssupplement in om de aminzouren in mijn lichaam aan te vullen.

Als je wil weten waarom (het tekort aan) aminozuren belangrijk is als je je steeds moe en futloos voelt, raad ik je aan om volgend artikel te lezen: Aminozuren. Klik hier!

Deze aminozuren zorgen alvast voor meer energie:

1. Asparagine(zuur)
2. Glutaminezuur
3. Proline
4. Cysteïne
5. Isoleucine
6. Lysine
7. Tryptofaan

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?