5 manieren om je oogcrème anders te gebruiken

Een oogcrème is een zalige uitvinding om de huid rondom je ogen op te frissen en te verzorgen, voor een stralende uitstraling én minder rimpeltjes rond je ogen.

De winkelrekken barsten van de heerlijkste varianten.

En wist je dat oogcrème een echte multitasker is? Je kan er nog veel meer mee: makkelijk én voordelig!

Ik vond op Margriet.nl 5 alternatieve én handige manieren om je oogcrème te gebruiken.

Klik hier verder naar ‘5 handige manieren om oogcrème te gebruiken’.

Even opfrissen waarom oogcrème ook weer zo belangrijk is?

Lees dan zeker dit artikel op Libelle.be!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?