skip to Main Content

5 manieren om je oogcrème anders te gebruiken

Een oogcrème is een zalige uitvinding om de huid rondom je ogen op te frissen en te verzorgen, voor een stralende uitstraling én minder rimpeltjes rond je ogen.

De winkelrekken barsten van de heerlijkste varianten.

En wist je dat oogcrème een echte multitasker is? Je kan er nog veel meer mee: makkelijk én voordelig!

Ik vond op Margriet.nl 5 alternatieve én handige manieren om je oogcrème te gebruiken.

Klik hier verder naar ‘5 handige manieren om oogcrème te gebruiken’.

Even opfrissen waarom oogcrème ook weer zo belangrijk is?

Lees dan zeker dit artikel op Libelle.be!

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend