skip to Main Content

5 manieren om je oogcrème anders te gebruiken

Een oogcrème is een zalige uitvinding om de huid rondom je ogen op te frissen en te verzorgen, voor een stralende uitstraling én minder rimpeltjes rond je ogen.

De winkelrekken barsten van de heerlijkste varianten.

En wist je dat oogcrème een echte multitasker is? Je kan er nog veel meer mee: makkelijk én voordelig!

Ik vond op Margriet.nl 5 alternatieve én handige manieren om je oogcrème te gebruiken.

Klik hier verder naar ‘5 handige manieren om oogcrème te gebruiken’.

Even opfrissen waarom oogcrème ook weer zo belangrijk is?

Lees dan zeker dit artikel op Libelle.be!

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x