Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

5 modellen mét een maatje meer veranderen de modewereld

Zojuist schreef ik al over badpakken-model (met een maatje meer) Robyn Lawley die ijvert om de term ‘plus size’ uit de modewereld te bannen.

Klik hier om het artikel ‘Moeten we de term ‘plus size’ achterwege laten?’ te herlezen.

Vlak daarna kwam ik onderstaand artikel tegen waarin nog 5 andere modellen mét een maatje meer de modewereld willen veranderen.

Plus-size modellen zijn en blijven een ‘hot topic’ in de modewereld. Positieve en negatieve verhalen wisselen elkaar af. Eén ding is zeker, de weg is nog lang en deze felle dames willen dit versnellen.

De vijf modellen willen de modewereld overspoelen met hun nobele doel.

‘Hou van je lichaam, ongeacht of het nu smal of plus-size is’

… klinkt het bij Inga Eiriksdottir, Ashley Graham, Julie Henderson, Marquita Pring en Danielle Redman.

Deze vijf modellen werden een tijdje geleden aan de deur gezet bij het New Yorkse modellenagentschap Ford Models (toen Ford +) voor plus-size modellen, ermee ophield. Klik hier om te lezen wat ze hierna deden!

Schermafbeelding 2015-02-02 om 13.50.15

Lees ook zeker dit artikel over plus size modellen die tips geven voor meer zelfvertrouwen!

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy