5 modellen mét een maatje meer veranderen de modewereld

Zojuist schreef ik al over badpakken-model (met een maatje meer) Robyn Lawley die ijvert om de term ‘plus size’ uit de modewereld te bannen.

Klik hier om het artikel ‘Moeten we de term ‘plus size’ achterwege laten?’ te herlezen.

Vlak daarna kwam ik onderstaand artikel tegen waarin nog 5 andere modellen mét een maatje meer de modewereld willen veranderen.

Plus-size modellen zijn en blijven een ‘hot topic’ in de modewereld. Positieve en negatieve verhalen wisselen elkaar af. Eén ding is zeker, de weg is nog lang en deze felle dames willen dit versnellen.

De vijf modellen willen de modewereld overspoelen met hun nobele doel.

‘Hou van je lichaam, ongeacht of het nu smal of plus-size is’

… klinkt het bij Inga Eiriksdottir, Ashley Graham, Julie Henderson, Marquita Pring en Danielle Redman.

Deze vijf modellen werden een tijdje geleden aan de deur gezet bij het New Yorkse modellenagentschap Ford Models (toen Ford +) voor plus-size modellen, ermee ophield. Klik hier om te lezen wat ze hierna deden!

Schermafbeelding 2015-02-02 om 13.50.15

Lees ook zeker dit artikel over plus size modellen die tips geven voor meer zelfvertrouwen!

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?