5 oorzaken van gewichtstoename waar jij nog niet aan dacht

Klinkt dit je bekend in de oren? ‘Je eet gezond en je beweegt voldoende, desondanks heb je last van gewichtstoename.’

Het is erg frustrerend om door onverklaarbare redenen aan te komen. Wellicht zijn onderstaande redenen de oorzaak van jouw gewichtstoename.

1. Depressie
2. Medicatie
3. Je stoelgang
4. Tekort aan bepaalde voedingsstoffen
5. Ouderdom

Meer uitleg? Klik hier snel verder naar het origineel artikel op Libelle.nl.

BE_banner

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?