5 redenen om munt te gebruiken!

Munt vind ik persoonlijk een heel lekker kruid, ik hou niet alleen van de geur, maar ook van de speciale toets die het aan je gerechten kan geven.

Of aan een heerlijke mojito ;-)

Munt staat dan ook heel erg bekend om zijn karakteristieke smaak en aroma.

Maar wist je dat de plant ook geneeskrachtige eigenschappen bezit?

Klik hier verder naar een artikel op libelle.nl en lees hoe je munt kan inzetten tegen hoofdpijn of een verkoudheid, waarom het goed tegen hoest werkt, je van je vermoeidheid kan afhelpen én je aan een goede mondhygiëne kan helpen.

Verse muntplanten kan je overal vinden, zelfs in de supermarkt. Onthoud het volgende: hoe sterker de muntgeur van je plant, hoe beter, want de geneeskrachtige werking zit in de geurende essentiële oliën van de plant.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?