Content voor Ingelogde Gebruikers

5 redenen om munt te gebruiken!

Munt vind ik persoonlijk een heel lekker kruid, ik hou niet alleen van de geur, maar ook van de speciale toets die het aan je gerechten kan geven.

Of aan een heerlijke mojito ;-)

Munt staat dan ook heel erg bekend om zijn karakteristieke smaak en aroma.

Maar wist je dat de plant ook geneeskrachtige eigenschappen bezit?

Klik hier verder naar een artikel op libelle.nl en lees hoe je munt kan inzetten tegen hoofdpijn of een verkoudheid, waarom het goed tegen hoest werkt, je van je vermoeidheid kan afhelpen én je aan een goede mondhygiëne kan helpen.

Verse muntplanten kan je overal vinden, zelfs in de supermarkt. Onthoud het volgende: hoe sterker de muntgeur van je plant, hoe beter, want de geneeskrachtige werking zit in de geurende essentiële oliën van de plant.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

Omdat ik heel vaak vragen krijg over huidverzorging op latere leeftijd, heb ik het (gratis) “Stappenplan voor de rijpere huid" gemaakt. Hierin ontdek je hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten.