5 redenen waarom we ons dieet zo vaak opgeven!

Gisteren las ik een leuk (en confronterend) artikel op de site van Goed Gevoel, hét maandelijkse vrouwenblad bij uitstek!

5 redenen waarom diëters opgeven (en zo vermijd je ze)!

Ik hoef het je niet te vertellen – diëten is MOEILIJK – duurt te lang, vraagt teveel van je, je hebt constant honger, … enz enz.

Laat dat nu net de hoofdredenen zijn waarom we het zo snel opgeven!?

Jullie weten allemaal dat ik graag een aantal kilootjes wil afvallen, ik begin altijd goed, dan slaat de sleur toe, is het te vermoeiend, hebben we weer een aantal verjaardagsfeestjes, …

Geen enkel moment lijkt goed om te starten met een dieet.

Ik geef eerlijk toe, de kilootjes die ik kwijt was een paar maanden geleden, zijn er langzaamaan en tot mijn grote frustratie weer terug aangekomen.

Eerst durfde ik dit niet aan jullie te vertellen…

zwijgen over dieet

Maar hé, ik ben niet anders dan de andere dames die met het jojo-effect sukkelen, die vol goede moed beginnen, maar niet volhouden, waar niets bij lijkt te werken…

*zucht*

Benieuwd naar de vijf grote valkuilen?

Klik hier verder naar het artikel om deze keer WEL proberen vol te houden!

Poging 793 is hier sinds deze week maar weer eens gestart! Hopelijk nu WEL een volhoudertje ;-)

Binnenkort vertel ik jullie meer over mijn (hopelijk) succesverhaal.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?