5 simpele trucs om muggenbeten te vermijden

De eerste mooie zomerdag was gisteren een feit – vandaag beloofd nog warmer te worden (en dan spreek ik nog niet over de rest van de week)…

Tijd om heerlijk buiten op het terras te zitten, de kinderen genieten énorm van het nieuw aangekochte zwembad… Maar met het mooie en warme weer komen ook meer muggen je tuin en huis in.

Niets zo vervelend als de hele tijd rond je heen zitten te slaan én te krabben als ze je eindelijk te pakken hebben.

Jezelf beschermen tegen insecten is altijd het beste medicijn tegen beten. Heb je al aan deze simpele (maar handige) tips gedacht?

Ik vond 5 tips op Margriet.nl om muggenbeten te vermijden. Klik hier verder.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?