skip to Main Content

5 tips om ‘baking soda’ te gebruiken in het huishouden

Baking soda, bicarbonaat sodium of zuiveringszout. Het zijn allemaal namen voor hetzelfde product: zout.

Mijn schoonmama zweert bij bicarbonaat om een aantal klusjes in het huis makkelijker (en properder) te maken :-)

Ik geef eerlijk toe dat ik het nooit gebruik, maar nadat ze me een paar dingen heeft laten zien wat dit goedje klaar krijgt – denk ik dat het vaker ga gebruiken in mijn poetsritueel.

Klik hier verder naar een artikel op flairathome.nl voor 5 gebruikstips van baking soda.

Ik vond ook nog een Engelstalige site met ’51 fantastische en onverwachte gebruiken van soda’.

Heb jij zuiveringszout in huis? Zo ja, laat andere Mooi Verouderen fans weten waarvoor jij het gebruikt?

Reageer onder het artikel op facebook – hieronder klikken ;-)

Meer energie en minder zin in zoet?

Greens Power is een “Superfood blend” met chlorella, gerstegras, spirulina, extracten van groenten en fruit, enzymen, vezels, probiotica, policosanol, acerola, Siberische ginseng en groene thee.

Dagelijks een glas ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam, vermindert zin in zoet, draagt bij aan een gezonde Ph-waarde, spijsvertering en darmflora en biedt massa’s energie. Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x