Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

5 tips om gemakkelijk je buikvet weg te krijgen

De zomervakantie is geboekt en de ik-ben-blijven-plakken-na-de-operatie-kilo’s zijn nog verre van verdwenen :-(

Ik ben al wat meer aan het bewegen, mijn gezonde(re) voeding begint ook beter te lukken én toch heb ik het gevoel dat er niets aan mijn lichaam wilt veranderen.

Vooral dat buik(je) eh…

Daarom 5 onderstaande tips om ‘buikvet’ aan te pakken.

1. Blijf beginnen

Discipline hebben om opnieuw te beginnen is het belangrijkste punt. Opnieuw beginnen is noodzakelijk om iets onder de knie te krijgen. Het gaat erom nieuwe gewoonten in de hersenen te implementeren.

2. Kiezen is genieten

Bourgondiërs niet getreurd: je kan alles blijven eten en drinken, gewoon in mindere mate. Een gezond leven is niet sysnoniem met onsmakelijk eten en een ijzeren discipline. Een gezonde levensstijl staat voor het genieten van 90% actieve ingrediënten, gezonde voedingsmiddelen voorzien door de natuur en zo weinig mogelijk bewerkt en 10% genotsmiddelen, wat dat ook mag betekenen voor je.

3. Eet een regenboog

Fruit en groenten zitten vol levensnoodzakelijke vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytochemische bestanddelen. Allemaal ingewikkelde woorden die een goede werking van het lichaam garanderen. Ze houden het lichaam zuiver, doen je afslanken en houden je slank. Je buik raak je alleen kwijt als je voldoende groenten en fruit per week eet. Vanaf nu bestaat je bord dagelijks voor 50 procent uit groenten in allerhande kleuren.

4. Drink

Drink zoveel mogelijk water. Het lichaam heeft water nodig om vet te verbranden, liefst zo’n twee liter water per dag.

Herlees hier een artikeltje dat ik eerder schreef over het drinken van water en het effect op je lichaam én huid.

5. Kauw

Neem de tijd om van het eten te genieten. Kauw ook voldoende. Doe dat tot het voedsel bijna vloeibaar is. Je bewijst er je maag een grote dienst mee. Geef je maag ook de nodige rust. Ideaal gebruik je 12 uur in een dag om te eten en 12 uur om je darmen rust te gunnen.

Actief aan de slag? Herlees dan zeker ‘Top 3 methodes om buikvet aan te pakken’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy