Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

5 tips om meer van jezelf te houden

In mijn ogen is het belangrijkste om van jezelf te houden… zorg dragen voor jezelf.

Als je moeite doet om jezelf te verzorgen, wedden dat je jezelf (alvast een klein beetje) liever ziet?

‘Voor jezelf zorgen’ kun je op heel veel manieren doen:

Gun jezelf de tijd om lekker naar de sauna te gaan, boek een massage of vraag iemand in je omgeving om je te masseren, neem een schoonheidsbehandeling of geef jezelf een schoonheidsbehandeling. Kleed je mooi aan, ga eens zomaar naar de kapper, zet je haar zelf in de krul, lak je nagels. Neem RUST,  ga uitgebreid in bad. Smeer je na het douchen in met een fijne bodycrème. Ga sporten, dansen, wandelen met je blote voeten in het gras en noem maar op. Je kunt zelf vast nog veel meer dingen bedenken die jij fijn vindt voor je lijf.

Deze tip en nog 4 andere tips vond ik op Margriet.nl in volgend artikel:

‘5 manieren om van jezelf te houden’

van jezelf houden 2

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy