5 tips om meer van jezelf te houden

In mijn ogen is het belangrijkste om van jezelf te houden… zorg dragen voor jezelf.

Als je moeite doet om jezelf te verzorgen, wedden dat je jezelf (alvast een klein beetje) liever ziet?

‘Voor jezelf zorgen’ kun je op heel veel manieren doen:

Gun jezelf de tijd om lekker naar de sauna te gaan, boek een massage of vraag iemand in je omgeving om je te masseren, neem een schoonheidsbehandeling of geef jezelf een schoonheidsbehandeling. Kleed je mooi aan, ga eens zomaar naar de kapper, zet je haar zelf in de krul, lak je nagels. Neem RUST,  ga uitgebreid in bad. Smeer je na het douchen in met een fijne bodycrème. Ga sporten, dansen, wandelen met je blote voeten in het gras en noem maar op. Je kunt zelf vast nog veel meer dingen bedenken die jij fijn vindt voor je lijf.

Deze tip en nog 4 andere tips vond ik op Margriet.nl in volgend artikel:

‘5 manieren om van jezelf te houden’

van jezelf houden 2

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?