skip to Main Content

5 tips voor je gezicht dunner te maken

Een slanker gezicht, zou dat kunnen? Je hebt nu eenmaal ‘de bouw’ van je gelaat? Is het mogelijk om zonder veel af te vallen (want niet iedereen wil dit) een slanker gezicht te krijgen?

Ik vond in onderstaand artikel 5 handige tips terug om je gezicht dunner te maken door zwelling en opstapeling van vocht te verminderen, maar ook door het gebruiken van verstevigende crèmes en het doen van oefeningen voor het gezicht.

Benieuwd? Klik dan hier verder naar ‘5 tips voor een dunner gezicht’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

GRATIS ebook: 26 natuurlijke (beauty)middeltjes

x

Send this to friend