5 verrassende tips voor een hogere levensverwachting

Vanmorgen las ik onderstaande titel en dacht meteen – zie je wel ;-)

‘Langer Leven? Begin de dag met een tasje koffie!’

Drink… maar met mate(n) – of was dat een bierslogan? – is natuurlijk wel de boodschap.

Dat én nog 4 andere verrassende tips voor een hogere levensverwachting kan je in het artikel op Libelle.nl lezen.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?