skip to Main Content

6 redenen waarom gember zo gezond voor je is

Gember is één van die dingen die je onder de noemer superfood kan plaatsen.

Gember is iets dat ik in mijn keuken heel weinig gebruik, heb altijd het idee dat gember véél te ‘straf’ is.

Maar als ik onderstaande gezondheidsvoordelen lees denk ik dat ik het toch even snel in de supermarkt ga halen.

Gember geeft je immuunsysteem een heuse boost en heeft een gunstige invloed hebben op je spijsvertering en stofwisseling.

Daarnaast heeft gember een antibacteriële werking en helpt de wortel tegen keelpijn en nog veel meer.

Genoeg reden om gember wat vaker te eten.

Klik hier om de 6 redenen te lezen waarom gember zo gezond is.

Heb je inspiratie nodig voor recepten met gember?

Klik dan hier verder :-)

Wil je nog meer doen voor jouw huid?

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus, met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast raad ik je aan om dagelijks 6 tabletjes Beauty Essentials in te nemen. Dit is een 100% natuurlijk aminozurencomplex dat alle 20 aminozuren levert EN ook nog eens puur natuur is. Aminozuren zijn letterlijk de “bouwstenen” voor ALLES in ons lichaam en dus onmisbaar.

Dit is het enige product dat ik zelfs meeneem op vakantie en hier lees je reacties van vrouwen die het ook gebruiken. Meer energie, een mooie huid, sterkere nagels, minder haaruitval, een betere verbranding.. zijn zowat de meest voorkomende reacties. Wil je het in huis halen, dan kan dat via deze link


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy
Zoeken
close

"Die Beauty Essentials werken dus écht bij haaruitval"

Send this to friend