skip to Main Content

6 redenen waarom je best naakt slaapt

Gisteren schreef ik al dat een slaaptekort even gevaarlijk voor je lichaam kan zijn als roken en alcohol.

Daarom geef ik je vandaag graag een aantal tips voor een betere nachtrust.

Kruip je het liefst onder de wol in een flanellen pyjama? Dat is misschien lekker warm en comfortabel, maar naaktslapers hebben het gezondheidstechnisch een stuk beter voor elkaar.

Zou je ook wel een betere nachtrust kunnen gebruiken?

Volgens de American Academy of Sleep Medicine daalt je lichaamstemperatuur als je in een diepe slaap bent. Een pyjama kan dat natuurlijke proces tegenhouden en als gevolg daarvan je slaappatroon verstoren.

Een lichaamstemperatuur die niet snel daalt, wordt ook gelinkt aan slapeloosheid. Als je niet afkoelt doordat je warme nachtkleding draagt, slaap je dus slechter.

Naakt slapen is niet alleen goed voor je nachtrust, maar ook voor de lijn en het libido.

Klik hier verder naar Libelle Daily voor nog 5 redenen waarom naakt slapen goed voor je is.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x