skip to Main Content

6 tips om je juwelen zo lang mogelijk mooi te houden

1. Probeer parfum, bodylotion en schoonmaakmiddelen zo veel mogelijk te vermijden.

2. Leg je juwelen niet naast de kraan of in de badkamer. Vocht is niet goed voor je juwelen.

3. Doe je juwelen uit als je gaat sporten, douchen of slapen.

4. Bewaar je juwelen zo veel mogelijk afzonderlijk van elkaar.

5. Berg je juwelen op een donkere plaats op zodat de bedels, sluiting, leer en steentjes niet door het zonlicht kunnen verkleuren.

6. Poets je juwelen regelmatig even op. Vooral de sluiting is gevoelig voor verkleuring omdat je dit gedeelte vaak met je vingers aanraakt.

Heb jij nog meer tips om je juwelen mooi te houden of te onderhouden? Deel ze op onze facebookpagina onder het artikel ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend