skip to Main Content

6 tips om je juwelen zo lang mogelijk mooi te houden

1. Probeer parfum, bodylotion en schoonmaakmiddelen zo veel mogelijk te vermijden.

2. Leg je juwelen niet naast de kraan of in de badkamer. Vocht is niet goed voor je juwelen.

3. Doe je juwelen uit als je gaat sporten, douchen of slapen.

4. Bewaar je juwelen zo veel mogelijk afzonderlijk van elkaar.

5. Berg je juwelen op een donkere plaats op zodat de bedels, sluiting, leer en steentjes niet door het zonlicht kunnen verkleuren.

6. Poets je juwelen regelmatig even op. Vooral de sluiting is gevoelig voor verkleuring omdat je dit gedeelte vaak met je vingers aanraakt.

Heb jij nog meer tips om je juwelen mooi te houden of te onderhouden? Deel ze op onze facebookpagina onder het artikel ;-)

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me expliciet toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen. Je kan mijn privacyverklaring hier nalezen

x