Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

6 tips om je suikerdrang tegen te gaan

Zin in een stukje chocolade, een koekje of snoep hebben we allemaal wel eens. Maar soms wordt het verlangen naar zoetigheid wel heel erg.

Vooral ‘s avonds heb ik er vaak last van of als ik de kinderen net van school heb gehaald…

Terwijl het dan makkelijker lijkt om je honger naar suiker te stillen, zijn er ook een aantal simpele manieren die je suikerdrang in toom houden!

Lees de 6 tips zeker na op Libelle.nl – klik hier verder!

Ps – tip 2 helpt bij mij écht heel erg goed ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy