6 veelgemaakte ontharingsfouten

De eerste mooie lentedagen zijn al achter de rug, ik twijfel nog of ik al in een jurkje/rok zou rondlopen of dat ik mijn jeans nog maar even aanhou.

Hier kijk ik écht naar uit, terug de zomerse jurkjes, topjes en rokjes dragen … EIN-DE-LIJK!

Iets waar ik dan weer niet zo naar uitkijk is het eindeloze scheren en waxen. In de winter durf ik al wel eens een scheerbeurt over te slaan, terwijl ontharen tijdens de warmere maanden voor mij een echte must is.

Maar ontharen we eigenlijk wel goed? Blijkbaar zijn er een aantal veelgemaakte ontharingsfouten (waar ik me ook wel schuldig aan maak)!

Klik hier om deze 6 ontharingsfouten te ontdekken.

Guilty 5/6 – En jij?


Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring te verbeteren