Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

6 veelgemaakte ontharingsfouten

De eerste mooie lentedagen zijn al achter de rug, ik twijfel nog of ik al in een jurkje/rok zou rondlopen of dat ik mijn jeans nog maar even aanhou.

Hier kijk ik écht naar uit, terug de zomerse jurkjes, topjes en rokjes dragen … EIN-DE-LIJK!

Iets waar ik dan weer niet zo naar uitkijk is het eindeloze scheren en waxen. In de winter durf ik al wel eens een scheerbeurt over te slaan, terwijl ontharen tijdens de warmere maanden voor mij een echte must is.

Maar ontharen we eigenlijk wel goed? Blijkbaar zijn er een aantal veelgemaakte ontharingsfouten (waar ik me ook wel schuldig aan maak)!

Klik hier om deze 6 ontharingsfouten te ontdekken.

Guilty 5/6 – En jij?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy