7 eetgewoonten die ervoor zorgen dat je bijkomt

Als het op afvallen aankomt moet je rekening houden met elke maaltijd die je eet, écht!

Wist je dat bepaalde eetgewoonten er voor zorgen dat je aankomt in plaats van afvalt?

Hoe gezond je ook denkt te eten, als je deze gewoonten niet de kop in drukt zal je nooit je streefgewicht bereiken.

Verander je eetgewoonten en bereik je doel na het lezen van dit artikel op styletoday.nl

Tip – Klik op de foto’s in de gallery om de tips te lezen. In het artikel zelf krijg je een beknopte inleiding.

BE_banner

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?