7 oefeningen om heupvet te verliezen

Heupvet of lovehandles– uurrggh – niets zo vervelend als dat! En laat nu dit net het moeilijkste zijn om kwijt te raken…

Voor mij toch :-( sinds de zwangerschappen van mijn twee fantastische kindjes, toch al 3 en 4 jaar geleden – krijg ik mijn heupvet niet meer weg.

Ik ben al sinds een jaar lid van de plaatselijke fitness-club, ga braaf 2-3 per week een uurtje, anderhalf sporten én toch blijf ik last hebben van mijn heupvet.

Ik vond op FollowFashion.nl een handig artikel met 7 efficiënte workouts tegen heupvet:

‘7 X WORKOUT: HEUPVET VERLIEZEN’

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?