skip to Main Content

7 signalen dat je te weinig drinkt

Ik heb het al vaker gezegd, maar herhaal het toch nog even…

Iedere dag voldoende eten is belangrijk, maar genoeg drinken is minstens zo belangrijk.

Als je dorst hebt dan is dat natuurlijk een signaal dat het tijd is om te drinken – maar eigenlijk is het dan al te laat, je zou volgens artsen nooit het gevoel mogen hebben dat je dorst hebt, dat is een teken dat je te weinig vocht hebt opgenomen.

Er zijn natuurlijk meer signalen die de kop opsteken wanneer je niet genoeg drinkt.

Probeer dagelijks 2 liter te drinken en druk deze verschijnselen de kop in!

Klik hier verder naar het artikel op Libelle.nl: 7 signalen dat je te weinig drinkt.

Meer energie en een betere verbranding?

TheeTox is een milde, 100% natuurlijke detox thee zonder laxeermiddelen. Het helpt bij afslanken en ondersteunt de reinigende werking van jouw lichaam

Klik hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GEEF ME 5 DAGEN… EN IK LEER JE HOE JE EEN MOOIE, EGALE HUID KRIJGT 

Door jouw huid op de juiste manier te verzorgen, kan je ze er egaler, zachter en mooier laten uitzien. Ik heb een “Stappenplan voor de rijpere huid” gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen naar jouw mailbox sturen.

Ik respecteer jouw privacy: jouw gegevens worden veilig opgeslagen en nooit met derden gedeeld. Je geeft me  toestemming om je mijn stappenplan en nieuwsbrief te sturen.

x