shop

account

zoeken

7 tips om meer fruit en groenten te eten

Vorige week schreef ik al een artikeltje over het belang van het eten van meer verse groenten en vers fruit. Als je dit even wil herlezen – klik dan hier.

Meer fruit en groenten eten is niet altijd even gemakkelijk, of beter gezegd: we hebben allerlei excuses om niet genoeg fruit en groenten op ons dagelijkse menu te zetten!

Ik las op de site van Goed Gevoel een interessant artikel waar uitgelegd wordt hoe je door simpele tips en leuke trucjes meer fruit en groenten gaat eten. Zeker het proberen waard.

Want, ik hoef je niet te vertellen dat je ‘algemeen’ 5 porties fruit en groenten als minimum-streefdoel voor ogen moet houden?

Nog beter is 7 porties per dag :-) Alhoewel ik de norm van 13 porties in Japan wat overdreven vind.

7 tips om meer fruit en groenten te eten | Goed Gevoel

Deel dit artikel met jouw vriendinnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je dit stappenplan graag gratis wil ontvangen, klik dan op de knop hier beneden.

4 simpele tips voor een mooie, stevige en gezonde huid

in slechts 4 minuten per dag