Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

7 tips tegen zure oprispingen

Zure oprispingen worden ook ‘het zuur’ of ‘maagbrand’ genoemd.

Iets waar ik wel eens last van heb als ik wit brood durf te eten of witte pasta. Sinds een paar jaar hebben we daarom hier thuis ook enkel volkoren of speltproducten in huis.

Hoe komt het eigenlijk dat je ‘het zuur’ krijgt?

In de maag wordt maagzuur geproduceerd om eiwit, dat in het voedsel voorkomt, te verteren. Het maagzuur is erg zuur, even zuur als citroensap. Wordt er te veel maagzuur geproduceerd of is de maag overbelast dan wordt maagzuur via de slokdarm tot in de mondholte gedrukt. Omdat maagzuur zoutzuur bevat, geeft dit een branderig gevoel.

Op fiftytoo.be vond ik 7 nuttige tips om die vervelende zure oprispingen te vermijden!

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy