Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

7 tips voor een natuurlijke facelift

Vandaag wil ik jullie (naast alle andere tips) ook even op de hoogte brengen van een aantal alternatieve & natuurlijke ‘facelifts’.

Met het ouder worden zijn er een aantal dingen die we minder mooi aan onszelf vinden, wat rimpeltjes, hangende oogleden, wallen, een dubbele kin, …

Hieronder volgen 7 ‘natuurlijke facelifts’ waarbij gelukkig geen ingrijpende operatie aan te pas komt!

1. Doe gezichtsyoga

Net als voor je lichaam kun je je gezicht in vorm houden door gezichtsoefeningen te doen.

2. Gezichtsmassage (een goede aansluiter op nummer 1)

In het verlengde van de gezichtsyoga ligt natuurlijk de gezichtsmassage, houd je huid soepel en ontspannen door je eigen gezicht te masseren.

Kneed de verslapte huid met duim en wijsvinger & middelvinger (beide handen gebruiken).

3. Cosmetische acupunctuur

Deze lijst met tips is natuurlijk niet compleet zonder een niet-traditionele aanpak, bij deze dus de cosmetische acupunctuur. Of het werkt? Geen idee. Het proberen waard? Jazeker!

4. Voor een verfrissende blik, smeer komkommersap

Komkommersap versterkt de elasticiteit en hydrateert de huid, hierdoor is het zeer geschikt om als lotion te gebruiken tegen rimpels ten gevolge van huidveroudering.

5. Rimpels laseren

De laser wordt al sinds de jaren tachtig ingezet in de dermatologie en de laatste tijd dus ook voor de bestrijding van rimpels. Er bestaan verschillende vormen van laser therapie, van niet invasief (waarbij je geen herstel tijd hebt) tot invasieve therapie (waarbij je tot 10 dagen herstel tijd moet rekenen).

6. Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een middel dat stofwisseling stimuleert en bloedcirculatie op gang brengt. Op het moment dat dit wordt ingebracht in de huid door middel van kleine prikjes kan het huidveroudering tegengaan. Hiervoor kan ik de producten van Environ enorm aanbevelen!

7. Obagi

Obagi skincare zijn anti-aging producten die zijn ontwikkeld door de dermatoloog Dr. Zein Obagi met als doel de algehele gezondheid van de huid te bevorderen.

Want, zo is de gedachte, een gezonde huid ziet er langer mooi uit en blijft langer elastisch wat de vorming van rimpels en andere tekenen van huidveroudering tegengaat.

Ik hoop dat je met deze 7 tips alvast aan de slag kan om een aantal ouderdomskwaaltjes tegen te gaan of uit te stellen ;-)

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy