Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

7 voordelen van wandelen voor je lichaam

Niet iedere vrouw (of man) is een actieve sporter, maar gezondheid en meer energie vinden de meesten wel erg belangrijk.

Veel mensen willen dus wel actief bezig zijn met het verbeteren van hun gezondheid en hun conditie.

Hier hoef je natuurlijk geen fervent sporter voor te zijn. Wandelen kan je daar al prima bij helpen.

Een tijdje geleden kocht mijn man voor ons beiden een Fitbit Charge HR – een horloge die meteen ook een stappenteller, trappenteller, hartslagmeter enz is…

Daardoor besefte ik eigenlijk pas hoe weinig ik beweeg per dag.

Zelfs op de dagen – ik probeer 2-3 keer per week naar de fitness te gaan – dat ik sport moet ik moeite doen om aan 10.000 stappen te geraken.

Meer wandelen is dus de boodschap ;-)

Gelukkig wordt wandelen door de meeste mensen niet meer als oubollig gezien… want het is immers een uitstekende manier om een betere conditie op te bouwen en meer energie te krijgen.

Klik hier verder naar een artikel op gezond.be om te lezen welke 7 gezondheidsvoordelen wandelen heeft voor je lichaam én waarom je wandelen ook best opbouwt.

Klik ook even verder naar dit artikel op hln.be:

‘Dagelijks 90 minuten wandelen geeft borstkanker minder kans’.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy