Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

8 goedkope manieren om je garderobe te updaten

Wat ben ik de dames van FollowFashion al meerdere keren dankbaar geweest en zo ook vanmorgen toen ik hun blogpostje las…

Want wie wil er nu niet op een goedkope manier je garderobe een boost geven, zodat het net lijkt alsof je allemaal nieuwe outfits hebt ;-)

Klik hier om hun blogpost te lezen!

Klik onderaan bij de foto’s ‘verder’… je kan zo de 8 tips mét bijhorende foto bekijken.

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy