8 goedkope manieren om je garderobe te updaten

Wat ben ik de dames van FollowFashion al meerdere keren dankbaar geweest en zo ook vanmorgen toen ik hun blogpostje las…

Want wie wil er nu niet op een goedkope manier je garderobe een boost geven, zodat het net lijkt alsof je allemaal nieuwe outfits hebt ;-)

Klik hier om hun blogpost te lezen!

Klik onderaan bij de foto’s ‘verder’… je kan zo de 8 tips mét bijhorende foto bekijken.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?