8 tips voor een langer leven van je nylonkousen

Nylonkousen zijn fantastisch: ze houden je benen warm, zien er elegant uit en verdoezelen alle onvolmaaktheden.

Hun enige (irritante) gebrek is dat ze van werkelijk alles stuk gaan en meestal binnen de vijf minuten als je ze aan hebt…

Ik vond op de site van Weekend Knack 8 handige tips waardoor je langer geniet van je favoriete kledingstuk.

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?