skip to Main Content

8 voedingsmiddelen die toch niet zo ongezond zijn

Eieren, yoghurt, zout en koffie …

Dit zijn een aantal voedingsmiddelen die de laatste jaren nogal onder vuur lagen en niet goed voor onze gezondheid zouden zijn.

De Britse voedingsdeskundige Sarah Flowers zegt echter dat we onze vooroordelen overboord moeten gooien en deze 8 usual suspects toch een kans moeten geven.

Eieren zitten boordevol proteïnen en goede vetten en geven je langer een verzadigd gevoel. Wil je vermageren? Gooi je ontbijtgranen in de vuilnisbak en ontbijt met een ei!

Wil je weten welke 7 andere voedingsmiddelen toch niet zo ongezond zijn als we dachten?

Klik dan hier verder naar het artikel op hln.be

Bron foto & artikel: hln.be

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: 100% natuurlijke beauty middeltjes 

De beste (en goedkoopste) verzorging komt uit de natuur

x

Send this to friend