8 voedingswaren die de honger stillen

Het moeilijkste aan ‘op dieet’ gaan vind ik de honger die bij mij meestal rond een uur of vier begint… en tot dat uur lukt mijn dieet ook altijd prima, daarna is het een ander paar mouwen.

Dan heb ik vaak zo’n grote honger dat ik alles wat maar ongezond is naar binnen werk, het lijkt wel een verslaving!

Vandaag vond ik een aantal leuke tips in een artikel op Flair.be:

‘8x eten dat de honger weghoudt.’

Misschien dat het me met deze tips wel lukt, want ik heb zelfs 7 van de 8 voedingswaren standaard in huis :-)

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?