Content voor Ingelogde Gebruikers
Gratis verzending Vòòr 12u besteld, volgende werkdag in huis

9 redenen waarom jij het (zelfs in de zomer) altijd koud hebt

Het is algemeen geweten…

Vrouwen hebben het over het sneller koud omdat ze fysiek anders in elkaar zitten dan mannen en gevoeliger zijn voor omstandigheden waar je het koud van krijgt.

Maar heb jij wel heel vaak kippenvel en ga je zelfs in de zomer de deur niet uit zonder een jas of dikke trui voor ‘s avonds?

Mijn schoonmama is zo’n vrouw – zelfs als we wij het enorm warm hebben trekt zij haar vest nog even aan – ghoosebumps!

Dan kan het zijn dat – net als bij haar – je innerlijke thermometer in de war is.

Ik vond op libelle.nl deze checklist. Ga ze eens na en bekijk of je jezelf in een van de punten herkent.

‘9 redenen waarom je het altijd koud hebt’

Ik heb het niet altijd zo koud, maar trek wel ‘s avonds op de zetel (al is het 30° buiten) mijn fleecedeken over me heen – Force of habit of echt kou?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie

Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy