9 redenen waarom jij het (zelfs in de zomer) altijd koud hebt

Het is algemeen geweten…

Vrouwen hebben het over het sneller koud omdat ze fysiek anders in elkaar zitten dan mannen en gevoeliger zijn voor omstandigheden waar je het koud van krijgt.

Maar heb jij wel heel vaak kippenvel en ga je zelfs in de zomer de deur niet uit zonder een jas of dikke trui voor ‘s avonds?

Mijn schoonmama is zo’n vrouw – zelfs als we wij het enorm warm hebben trekt zij haar vest nog even aan – ghoosebumps!

Dan kan het zijn dat – net als bij haar – je innerlijke thermometer in de war is.

Ik vond op libelle.nl deze checklist. Ga ze eens na en bekijk of je jezelf in een van de punten herkent.

‘9 redenen waarom je het altijd koud hebt’

Ik heb het niet altijd zo koud, maar trek wel ‘s avonds op de zetel (al is het 30° buiten) mijn fleecedeken over me heen – Force of habit of echt kou?

Hoi, ik ben Amy!

Hoi, ik ben Amy!

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Groetjes,
Amy

Gratis "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit"

De meeste vrouwen beseffen niet dat een mooie, elastische en stevige huid van binnen in ons lichaam ontstaat. Daarom heb ik een handig en simpel stappenplan gemaakt dat je leert hoe je jouw huid van binnenuit voedt en verzorgt met 100% natuurlijke producten. Als je interesse hebt, kan ik dit stappenplan meteen en gratis naar jouw mailbox sturen.

Wil je mijn GRATIS "Stappenplan voor een mooie huid, van binnenuit" ontvangen?