skip to Main Content

9 signalen die op Alzheimer kunnen wijzen

De ziekte van Alzheimer is de meestvoorkomende vorm van dementie.

Alzheimer is een verzamelnaam voor ruim vijftig ziektes waarbij de verwerking van informatie in de hersens is verstoord.

Via deze link op Margriet.nl kan je 9 signalen vinden die kunnen wijzen op Alzheimer. De volgorde komt vaak voor, maar kan wel variƫren.

Meer lezen over Alzheimer? Een tijdje geleden schreek ik ook al volgende artikels:

– Kunnen we symptomen van Alzheimer binnenkort terugdraaien?

– Is er een nieuw wondermiddel tegen veroudering?

– Kan een simpele oogtest dementie opsporen?

4 "onbekende" stoffen voor een mooie, egale huid

Wat veel vrouwen niet beseffen, is dat een mooie, gezonde huid van BINNEN in ons lichaam ontstaat. Gezond eten dus met veel verse groenten en fruit, vette vissoorten, veel water en minder alcohol en koffie.

Daarnaast zijn er 4 (onbekende) stoffen erg belangrijk voor de opbouw van onze huid van binnenuit. Wil je meer weten over deze stoffen, klik dan hier voor meer informatie


Amy Kaes

Welkom op mijn blog.

Ik ben een kleur-, stijl- en imago- consulente die blogt over alle mooie dingen in het leven. Mama van Ella en Lowie, getrouwd met Christof. Verder hou ik van sauna, lekker eten, fitness en natuurlijk op vakantie gaan ;-)

Ik heb een stappenplan voor een mooie huid gemaakt en als je wil, kan ik dit meteen (gratis) naar jouw mailbox sturen. Klik hier om mijn stappenplan gratis aan te vragen

Groetjes,
Amy

GRATIS EBOOK: Verminder jouw rimpels, 100% natuurlijk 

Leer hoe je jouw huid van binnenuit verzorgt en voedt, want een strakke, mooie huid ontstaat van binnen in ons lichaam (en niet zozeer door wat je er aan de buitenkant op smeert)

x

Send this to friend